Tagarchief: ties

Heren stropdassen nooit meer saai

Hippe heren stropdassen

Stropdassen hebben vandaag de dag niet een heel goed imago. Heren stropdassen staan bekend als saai en suf. Toch is de heren stropdas bezig met een comeback. En sommige stropdassen kunnen inderdaad echt niet meer. Wil je zeker zijn dat je een stropdas hebt die wel kan, maak dan gebruik van violamilano.com. Hier vind je stropdassen, die zeker bij de tijd zijn.

Materiaal stropdas

Een goede stropdas maakt de outfit, daarom is een goede stropdas zeer belangrijk. Dit begint met het materiaal. Vooral de goede zijde stropdassen zijn altijd zeer geliefd, maar ook met andere materialen kun je goed voor de dag komen. Denk bijvoorbeeld eens aan het dragen van een wollen stropdas, of als het wat chiquer mag dan kan ook een stropdas van cashmere heel stijlvol zijn. Voor een zomerse outfit is een linnen stropdas zeer geschikt. Met de materialen kun je dus al vele kanten op.

Gebreid of gestrikt

Niet alleen het materiaal bepaald de stropdas, ook kleur, lengte, breedte en model bepalen het effect van een stropdas bij een outfit. Dit seizoen wordt er echter ook veel gespeeld met de materiaalbewerking, we vinden namelijk niet alleen meer de geweven stropdas. Op de catwalk zien we vooral veel gestrikte stropdassen. Ook wordt er op allerlei manieren gebreid en krijg je zeer interessante effecten. Hierdoor kan het dragen van een stropdas zowel stijlvol alsook trendy zijn. Kijk op violamilano.com voor de allernieuwste modellen.