Tagarchief: kiton kleding

Italiaans kledingmerk Kiton

In het Napels van 1933 werd in een familie van textielhandelaren Ciro Paone geboren. Al 5 generaties lang handelde de familie in textiel. Mooie stoffen was hun passie. Ciro Paone werd in zijn jonge jaren ook gegrepen door stoffen en richtte op 30-jarige leeftijd het Kiton project op. In de 60-tiger jaren werd de bescheiden Ciro een groot man op het gebied van kleding maken.

De Kiton collectie

Oorspronkelijk bestond de Kiton collectie uit dassen en shirts. Tegenwoordig is het kledingmerk uitgegroeid tot een wereldwijd bekend Italiaans merk die prachtige maatpakken vervaardigd maar zich ook toelegt op denim, knitwear en footwear. Kenmerkend voor het Napolitaans kleermaken is de zorgvuldige, met de hand gemaakte kleding, die tot in detail is afgewerkt. In het ambachtelijke atelier van Paone werken zo’n veertig kleermakers elke dag aan kledingstukken werken die van hoogwaardige stoffen worden gemaakt. Wanneer er een maatpak moet worden gemaakt wordt hier zo’n 25 uur aan gewerkt. Maar dan heeft u ook een pak wat bij vrijwel elke gelegenheid kan worden gedragen en waar de rest van je leven plezier aan wordt beleefd. Alle kledingstukken zitten comfortabel en zijn van de echte Kiton snit.

Kiton kleding on-line aanschaffen

Zoekt u hoogwaardige, kwaliteits merkkleding dan is het on-line shoppen bij Pauw.com een uitkomst. Dassen, overhemden en op maat gesneden jasjes kunt u op een prettige manier bekijken door naar de webshop te gaan vanĀ PAUW.

. Op eenvoudige wijze te bestellen en gratis verzendkosten boven een bestelling van 500,00 euro. Retourneren kan altijd wanneer het bestelde kledingstuk niet bevalt. Ga voor meer inspiratie naar de website van Pauw.com.