Tagarchief: fray

Fray: ben jij het waard?

De kleren maken de man en wat maakt meer een stijlicoon dan een pak? Een pak is natuurlijk aan het eind van de dag een ensemble van diverse kledingstukken die op natuurlijke wijze bij elkaar passen en elkaar naar een hoger niveau tillen. Een essentieel onderdeel van die look? Het overhemd. Voor wie een pak draagt kan natuurlijk enkel en alleen maar het beste goed genoeg zijn: overhemden van Fray dus.

Wat is Fray?

Fray is een producent van overhemden die ondertussen al meer dan vijftig jaar in het wereldje zit. Deze Italiaanse producent ademt stijl, mode en alles wat je mag en moet verwachten van een Italiaanse speler in de mode. Wat maakt Fray dan zo’n autoriteit, een must have voor jouw kast? De werkwijze natuurlijk. Fray werkt immers met de fijnste naalden die tot 10 steken per centimeter aankunnen. Wat betekent dat in lekentaal? Een extreem hoge kwaliteit die met het oog reeds zichtbaar is en voor iedere kenner meteen toont: deze man weet van aanpakken en kent kwaliteit wanneer hij het ziet. Op Oger.nl is er een betrekkelijk groot assortiment aan hemden van Fray te vinden. Overtuig vooral jezelf.

Topkwaliteit met topmateriaal

Even belangrijk als de werkwijze in de productie van een topproduct is vanzelfsprekend het gebruikte materiaal. Het is om die reden dat ze bij Fray werken met katoen van de hoogste kwaliteit ter wereld afkomstig van het beroemde eiland Riva. Ook de knopen en andere toebehoren worden met zorg en liefde gemaakt. De moderne, stijlvolle man? Die kan niet zonder een Fray.