Tagarchief: caruso

Caruso: meester kleermaker

Wanneer je beslist om een kledingstuk aan te kopen spreekt het voor zich dat je verwacht en mag verwachten dat het van een hoge kwaliteit en in een goede staat is. Helaas durft dat nogal eens mis te lopen bij heel wat merken en zaken. Iets wat gelukkig nooit zal gebeuren bij Caruso. Deze onderneming uit de laars van Europa is gespecialiseerd in de productie van kleding van een hoge kwaliteit met heel wat flair en stijl en is alles wat je mag verwachten van een Italiaans kledingmerk.

Van niets naar iets

Caruso wordt in 1958 opgericht wanneer Raffaele Caruso de beslissing neemt om in Soragna een atelier te openen. Deze meester kleermaker heeft doorheen zijn carrière heel wat opgestoken van collega’s en droomt er nu van zijn kennis in de praktijk om te zetten. Waar in de begindagen de man slechts hulp kreeg van zijn vrouw en zijn zus is Caruso vandaag de dag uitgegroeid tot een multinational die maar liefst 600 mensen te werk stelt. De neus voor stijl en het vakmanschap hebben de familie Caruso geen windeieren gelegd. De specialiteit doorheen deze periode? Herenkleding natuurlijk.

Caruso: een neus voor kwaliteit

Stijl is één zaak maar ook kwaliteit is van het allerhoogste belang om het te maken in de kledingwereld. Vanaf het prille begin werd er dan ook duidelijk ingezet op luxe herenkleding en werd er besloten deze focus te houden. Het resultaat is dat Caruso vandaag de dag een naam als een klok is binnen het wereldje en in geen enkele kast mag ontbreken. Op zoek naar zo’n prachtig stuk herenkleding? Op Pauw.com kan je een groot assortiment terugvinden.