Categoriearchief: Loro Piana

Loro piana: Personal shopping

Een kwaliteitspak koopt u niet elke week. Het is tegenwoordig moeilijk om door de bomen het bos nog te blijven zien. Er is veel keus op het gebied van herenkleding en elk gerenommeerd merk heeft zo zijn voor- en nadelen. Pauw.com heeft een aantal personal shoppers in dienst die met u meelopen in de life-winkel en samen met u uit de vele hoogwaardige kledingmerken die zij in de collectie hebben, de juiste outfit voor u uitzoeken. Bij Pauw.com kunt u natuurlijk ook op een simpele manier on-line uw kleding bestellen. Uiteraard zitten deskundige medewerkers klaar om u telefonisch van stijladvies te dienen. Verzending binnen Nederland vindt direct plaats en u heeft het bestelde binnen 4 dagen in huis.

Loro Piana

Al meer dan 6 generaties heeft de familie Loro Piana dit wereldmerk in handen. Geweldige kwaliteit zijde en cashmere stoffen toveren zij om tot de meest verbluffende kledingstukken. Alles wordt nog met de hand vervaardigt en deze design kleding zonder poes-pas gaat een leven lang mee. Ook de Loro Piana schoenen staan aan de top van de herenschoenen merken. Een pak van Loro Piana onderscheidt zich van een pak wat in de massa opgaat. Met een Loro Piana wordt de man een echte heer.

Alain shirt van Loro Piana

Het Italiaanse merk heeft gerieflijke overhemden in haar collectie die gemaakt zijn van de meest delicate stoffen. Een comfortabel, draagbaar shirt wat gemaakt is van 100% katoen. Heeft een slanke snit. Zal een toegevoegde waarde aan uw garderobe geven omdat dit shirt met enkele manchet met vele items te combineren is.

Loro Piana: eeuwen aan kwaliteit

Loro Piana is een merknaam waar je misschien al wel eens van gehoord hebt en als dat nog niet het geval is? Dan is het dringend tijd er wel mee bekend te worden. Dit kwaliteitsmerk uit de laars van Europa heeft een rijke geschiedenis en is gespecialiseerd in luxe producten gemaakt van kasjmier en wol.

Een korte geschiedenis

De Loro Piana familie zit al in de handel sinds het begin van de 19de eeuw toen ze begonnen te handelen in wol. Enkele generaties gingen voorbij tot in 1924 Pietro Loro Piana besliste de vergaarde kennis over wol om te zetten in een kledingmerk. Het assortiment werd uitgebreid met kasjmier en het bedrijf werd de go-to leverancier van wol en kasjmier van de hoogste kwaliteit voor haute couture. Iets waarvan je zeker mag zijn bij Loro Piana? Alles is van de hoogste kwaliteit. Zo komt het kasjmier van baby geiten uit China en Mongolië, het Merino-wol van Australië en ook de andere producten uit het assortiment zijn quasi onverslaanbaar.

Kwaliteit, ook in kleding

Loro Piana levert niet enkel wol, kasjmier en aanverwanten maar produceert zelf ook kleding. Het spreekt daarbij voor zich dat ook deze kleding dient te beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen op de markt. Meesterschap is in de laars van Europa geen loos woord: alles wordt dan ook nog steeds geproduceerd volgens aloude tradities. Dit echter wel in samenwerking met de nieuwste technologieën voor het perfecte product. Zelf een Loro Piana in huis halen? Neem dan een kijkje op PAUW.