Categoriearchief: Broeken

Jacob Cohen op Pauw.com

Online een prachtige outfit kopen

Dat doe je bij www.pauw.com want daar vind je de nieuwste items van Jacob Cohen terug. Broeken van hoogwaardige kwaliteit gemaakt in Italië. En ze zitten nog erg comfortabel ook! Of je nu een zwarte of een witte broek zoekt, vinden zal je jouw favoriete broek zeker. De keuze is enorm!

Comfortabel en perfecte kwaliteit

Online je favoriete broek van Jacob Cohen kopen gaat bij www.pauw.com heel gemakkelijk. Of je nu kiest voor de Comfort Fit Jeans of liever voor het type Nick Premium Denim gaat, er zit zeker wat tussen waar jouw oog direct naar toe trekt. Dan kan niet anders met dat ruime aanbod. Kwalitatief zeer goed en snel online gekocht. Klinkt als muziek in de oren toch?

Online kopen

Vanuit Nederland wordt je bestelling gratis thuisgebracht als deze een waarde heeft van €500 of meer. Binnen drie tot vijf werkdagen zal je bestelling aankomen. Mocht deze ondanks alles niet voldoen aan je wensen, of past de kleding gewoonweg niet? Dan stuur je deze heel gemakkelijk, en kosteloos, binnen twee weken retour. Je hebt dus alle tijd om alles

Pantalon: voor een geslaagde outfit

Een pantalon hoort bij een pak als suiker bij een pannenkoek. Een pak zonder een pantalon van een degelijke kwaliteit en goed materiaal is slechts een schim van wat het zou kunnen zijn. Het spreekt dan ook voor zich dat de keuze van pantalon er geen is waar je als man licht over moet gaan. Zo moet je rekening houden met het materiaal, de mogelijkheden qua matching, de kleur en de fit uiteraard. Kortom: een pantalon kopen is meer dan zomaar een exemplaar uit de rekken halen en klaar is Kees.

Enkele tips

Een pantalon koop je niet zomaar zonder je eigen maat te kennen. Ken je deze? Dan is het opletten geblazen wat de lengte van de pantalon betreft. Zowel te lang als te kort geeft een onverzorgde look wat alvast niet de bedoeling mag zijn. Wat is de ideale lengte dan? Tot aan de rand van de schoenen. Een tweede iets om op te letten is de stof van waaruit de pantalon gemaakt is. Het spreekt voor zich dat niet elke stof past bij alles en er ook serieuze kwalitatieve verschillen zijn tussen stoffen onderling.

Italiaanse pantalons

Het land dat je haast natuurlijk associeert met stijl is natuurlijk Italië. De laars van Europa is de thuis van heel wat modehuizen en herenmode wordt geboren in de straten van Italiaanse steden. Geen wonder dan ook dat de knapste en meest stijlvolle pantalons uit Italië afkomstig zijn. Benieuwd naar zo’n assortiment? Op Oger.nl vind je er heel wat terug.

Herenbroeken: stijlelement

Een persoon, en dan zeker een man, wordt in grote mate qua uitstraling gedefinieerd door de kleren die hij/zij aanheeft. Bij een man is een van de belangrijkste kledingstukken in een ensemble sowieso de broek. Een foute keuze van broek kan een prachtige vest en leuke schoenen te niet doen terwijl een goede keuze net voor een geheel kan zorgen dat groter is dan de som van de delen. Maar wat is dat dan, een goede broek?

Herenbroeken: een korte uitleg

Herenbroeken zijn in de regel voorbehouden voor kostuums en formele gelegenheden. De laatste jaren zien we echter meer en meer dat de herenbroeken en formele kleding ook meer en meer hun opwachting maken in casual settings. Een goede herenbroek kiezen draait allemaal rond 3 zaken: de kleur, de fit en het materiaal. Er zijn broeken verkrijgbaar met ontelbaar veel patronen of simpelweg klassieke kleuren met een sober design. Er zijn broeken te vinden van katoen, wol en je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat. Het spreek voor zich dat de fit altijd belangrijk is en eens deze zit is het opletten geblazen of jouw gekozen kleur wel goed past bij de rest van het ensemble.

De gouden regel

De gouden regel bij herenbroeken is ongetwijfeld: doe niet te gek. Hou de kleuren in lijn met de rest van de kleding en val niet voor gekke patronen en andere zaken. De stijliconen bij uitstek, de Italianen, geven het goede voorbeeld met herenbroeken van een sober maar stijlvol design. Voor enkele prachtige voorbeelden kan je terecht op Oger.nl