Incotex: eyecatchers van formaat

Incotex is het merk dat heren pantalons omgetoverd heeft tot een must have item in de kleerkast van de stijlvolle man. Als pionier van de zogenaamde smart casual stijl springt Incotex uit de menigte door van elke broek een echte eyecatcher te maken dankzij niet te evenaren vakmanschap.

Incotex?

Incotex werd opgericht in 1951 in Venetië en profileert zich al meteen als de pionier op het gebied van heren pantalons. De mix van vakmanschap, innovatie en traditionele technieken slaat aan en levert bovendien een product af dat zijn gelijke niet kent. Het is geen toeval dat Incotex ook de broeken levert voor andere gerenommeerde merken zoals Ralph Lauren. Daarbij kan je vandaag de dag genieten van vier uiteenlopende lijnen. Dat gaat van de 1951 lijn tot Archivio, Slacks en Spockets. Voor elk wat wils dus!

Kwaliteit boven alles

Het handelsmerk van Incotex? Oog voor detail. Zo zit er sinds de jaren ’80 op elke Incotex-broek een blauwe lus. Dat oog voor detail komt ook terug in de nauwgezette aandacht voor de ideale pasvorm, tidjloze stijl, een optimaal draagcomfort, de unieke stoffen en de schitterende afwerking. Incotex heeft broeken in skin, slim en regular versies en maakt daarbij gebruik van diverse stoffen. Zo zit je bij Incotex aan het goede adres voor katoenen, wollen en linnen heren pantalons. Daarbij heb je op eender welk moment altijd dezelfde zekerheid: een broek van Incotex al nooit tegenvallen. Benieuwd geworden naar dit topmerk? Op www.Pauw.com vind je een hele collectie terug.