Brunello Cucinelli, een populair Italiaans modemerk

Brunello Cucinelli is een populair modemerk, dat al sinds 1978 hoogwaardige en stijlvolle kleding maakt. Het merk kwam in eerste instantie op in Italiƫ, en begon zijn producten aan te bieden in steeds meer Europese landen. Tegenwoordig is het merk wereldwijd bekend; in China en Japan worden zijn producten aangeboden, en zeker in Noord-Amerika is Brunello Cucinello erg populair. Het bedrijf onderscheidt zich met meer dan alleen zijn producten; ook staat het bekend om de eerlijke en ver boven gemiddelde lonen die zijn medewerkers ontvangen, en een groot aandeel van alle winsten wordt aan goede doelen gedoneerd. Het is dus een erg verantwoorde keuze als je op zoek bent naar nieuwe kleding.

De producten van Brunello Cucinelli

In eerste instantie verkreeg dit merk bekendheid met zijn hoogwaardige kasjmieren producten in allerlei kleuren, maar ondertussen heeft het merk een zeer divers aanbod te bieden van vele unieke kledingstukken en bovendien staat het bekend om zijn uitstekende tassen, schoenen en accesoires, waar vooral de leren producten erg geliefd zijn. Alle producten van Brunello Cucinelli worden in Italiƫ met de hand vervaardigd: je zult dus zeker een hoogaardig, authentiek product aanschaffen als je voor dit merk kiest.

Brunello Cucinelli bij Pauw.com

Bij Pauw.com vind je een uitstekende selectie Brunello Cucinelli producten. Als je op zoek bent naar stijlvolle kledingstukken en accesoires van dit merk, is deze site dus een zeer goede keuze. Hier vind je de allerbeste authentieke Italiaanse producten van dit merk, van een erg hoge kwaliteit en uiterst stijlvol.