Aspesi, hét Italiaanse kledingmerk

Veel mensen hebben nog nooit gehoord van het kledingmerk Aspesi..Tóch is dit één van de beste kledingmerken die afkomstig is uit Italië. Italië is het land van de mode. Dit unieke modemerk is in de zestiger-jaren opgericht door Alberto Aspesi en staat bekend als de kleding die tijdloze klassiekers in haar assortiment heeft. Simpelheid maar wel hoogwaardige kwaliteit is het streven wat dit gerenommeerde merk. Wanneer je eenmaal een kledingstuk van dit merk hebt gedragen wil je niks anders meer. De klant die kiest voor Aspesi wil kwaliteit en een unieke snit. Zowel voor dames, heren en kinderen heeft Aspesi een uitzonderlijk assortiment zeer draagbare, actuele kleding.

Pauw.com

Aspesi heeft toonaangevende buitenkleding die in grote getale in de rekken hangt bij Pauw.com. Een webshop waar je op je gemak kleding van de beste Italiaanse merken kunt aanschaffen tegen scherpe prijzen. Snel en simpel on-line kleding kopen is helemaal van deze tijd. Voor mensen met drukke bezigheden, die dus weinig tijd hebben, maar er toch actueel willen uitzien, is dit een prettige manier van winkelen.

Personal shopping bij Pauw

Wilt u liever life in de winkel komen shoppen? Dan staan de senior styling specialisten voor u klaar. Zij hebben verstand van de laatste mode en kijken naar uw stijl en zoeken samen met u in de huidige collectie . Een personal shopper kan gereserveerd worden via de website. Heeft u een nieuwe outfit nodig die bijvoorbeeld moet passen bij een bepaalde stropdas? De personal shopper zorgt voor de juiste kleding en zal u adviseren. Kijk voor meer informatie op de website van PAUW.COM